top of page

Σεμινάριο ΠΕΑ

Δημόσιο·38 μέλη

Ανάκληση ΠΕΑ

καλησπέρα και πολλούς χαιρεστιμούς.

υπέβαλα ΠΕΑ και διαπίστωσα ότι είχα δηλώσει λανθασμένα χρήση κτηρίου Πολυκατοικία ενώ το κτήριο έχει χρήση μονοκτοικίας. Στο xml είχα δηλώσει σωστα ζώνη ως μονοκατοικία.

Υπέβαλα αίτημα ανάκλησης με αρχείο τεκμηρίωσης την οικοδομική άδεια και σχέδια, και υπέυθυνη δήλωση του μοναδικού ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Εφόσον μου επιστραφεί το ΠΕΑ για διόρθωση, μπορώ να αλλάξω το πεδίο χρήση κτήριου στην πλατφόρμα σε μονοκατοικία και να το ξαναφορτώσω στο πρόγραμμα του ΤΕΕ ; Η πρέπει να ανοίξω νέα δήλωση; τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις ; Επίσης αν θυμάμαι καλά σε μονοκατοικία αφήνουμε κτήριο και δεν βάζουμε όνομα, σωστά ;

ευχαριστώ πολυ

Δημήτρης

22 προβολές

Kαλημέρα Δημήτρη,

σωστά έκανες τη διαδικασία για την ανάκληση.

Στο αρχείο τεκμηρίσωσης θα μπορούσες να συμπεριλάβεις και την αλλαγή που σκοπεύεις να κάνεις. Δηλαδή να αλλάξεις τη χρήση από Πολυκατοικία σε Μονοκατοικία.

Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, που όπως καταλάβαίνω ΔΕΝ έχεις κάποιο λάθος στο buildingcert και το μονάδικο λάθος που έχεις είναι στην είσαγωγή της χρήσης. Έχω κάνει και εγώ αντίστοιχα λάθη με αβλεψίες στη διευθύνση του ακινήτου και ΔΕΝ έκανα νέο δήλωση αλλά διόθωσα το λάθος στο ίδιο προς ανάκληση (προς διόθωση) buildingcert. Aρα θεωρώ ότι και εσύ δεν θα έχεις κανένα θέμα και θα μπορείς να το διορθώσεις στο ίδιο!

Σωστά θυμάσαι, σε όλόκληρα κτήρια δεν βάζουμε τίτλο κτηρίου. Τίτλος κτηρίου= Τίτλος κτηριακής μονάδας

Ελπίζω να βοήθησα

Μέλη

• gsgeorgsgeor
    gsgeor
  • Αγγελος Τελωνης
    Αγγελος Τελωνης
  • nikosantonounikosantonou
    nikosantonou
  • giatsisvalgiatsisval
    giatsisval
  • Ιωάννης Σκαρλάτος
    Ιωάννης Σκαρλάτος

SavingEnergy.gr

Καλλιακούδη Κωνσταντίνα

Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.,M.sc.

Eνεργειακή επιθεωρήτρια Β' τάξης

Ενεργειακή Ελεγκτής Β' τάξης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

T   2106043748

K   6937308213

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ - EΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγάμ. Μεταξά 20, Αθήνα

Ολυμπίας 7,Παλλήνη

Κανάρη 55, Αγία Παρασκεύη

Μηδείας 37, Νέα Ιωνία.

Athina Greece

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Μηχανολόγοι Μηχανικοί

• Facebook Social Icon
bottom of page