top of page

Σεμινάριο ΠΕΑ

Δημόσιο·27 μέλη

Alkisti Eleni Victoratou
Alkisti Eleni Victoratou

Μονοκατοικία με ισόγειο και υπόγειο

Καλησπέρα, (ελπίζω να ποστάρω στο σωστό μέρος, έχω κάνει το σεμινάριο αρκετό καιρό αλλά μου τυχαίνουν σπάνια ΠΕΑ). Κάνω μία μονοκατοικία σε νησί που έχει ένα υπόγειο (που έχει μετατραπεί σε κατοικία - υπάρχει τακτοποίηση) και ένα ισόγειο. Και έχω τις δύο κατόψεις ισογείου και υπογείου με ανοίγματα, διαστάσεις, ύψος χώρου και λοιπές πληροφορίες. Ωστόσο θα ήθελα μία γνώμη, σκέφτομαι να «επιλύσω» πρώτα τους τοίχους του υπογείου γύρω γύρω και μετά να επιλύσω τους τοίχους του ισογείου αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι οκ αυτό και αν είναι πιο ορθό να δω τον κάθε τοίχο ενιαία από την υπόγεια στάθμη έως το δώμα και να το πάω έτσι το κέλυφος. Ελπίζω να είναι σαφές αυτό που ρωτάω και να μην σας μπερδεύω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

7 προβολές
Κωνσταντίνα Καλλιακούδη
Κωνσταντίνα Καλλιακούδη
πριν από 6 ημέρες

Καλησπέρα,

σε πολύ σωστό σημείο εκφράζεις το ερώτημά σου.

Μπορεί να μην σου τυχαίνουν τόσο σύχνά ΠΕΑ όπως λές, αλλά βλέπω ότι τα αντιμετωπίζεις πολύ σωστά. Πρόκειται για Μονοκατοικία λοιπόν... πολύ σωστά το ΠΕΑ θα το επιλύσεις ανά όροφο και ανά προσανατολισμό. Θυμίσου και ότι είχαμε πει στο σεμιναρίο των ενεργειακών επιθεωρητών στο LIVE ZOOM. Aν έχεις ΜΘΧ θα τους περάσεις στη δική τους καρτέλα. Επίσης και οι διαχωριστικές επιφάνειες μπαίνουν στη δική τους καρτέλα. Κανείς δεν γεννήθηκε να τα ξέρει όλα, αλλά από το σεμινάριο έχεις μια καλη βάση...και σιγά σιγά κάνοντας μαθαίνουμε!!!

Σχετικά με

Σεμινάριο Ενεργειακή επιθεώρηση. Εδώ μπορείτε να υποβάλετε τ...

Μέλη

• gsgeorgsgeor
    gsgeor
  • Αγγελος Τελωνης
    Αγγελος Τελωνης
  • nikosantonounikosantonou
    nikosantonou
  • Ιωάννης Σκαρλάτος
    Ιωάννης Σκαρλάτος
  • Μαρία Κοσιώρη
    Μαρία Κοσιώρη

SavingEnergy.gr

Καλλιακούδη Κωνσταντίνα

Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.,M.sc.

Eνεργειακή επιθεωρήτρια Β' τάξης

Ενεργειακή Ελεγκτής Β' τάξης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

T   2106043748

K   6937308213

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ - EΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγάμ. Μεταξά 20, Αθήνα

Ολυμπίας 7,Παλλήνη

Κανάρη 55, Αγία Παρασκεύη

Μηδείας 37, Νέα Ιωνία.

Athina Greece

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Μηχανολόγοι Μηχανικοί

• Facebook Social Icon
bottom of page