top of page

Σεμινάριο ΠΕΑ

Δημόσιο·18 μέλη

orfanos.konstorfanos.konst
orfanos.konst

Ερωτηση Παρακληση

Ηθελα να σας ρωτησω για τη διαδικασια χρησης του αρχειου xml-pros-symplirwsi.

a) πως αυτο το αρχειο ανοιγεται με το λογισμικο ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ και επ αυτου καταγραφομε τα σχετικα οπως στο bilding cert.

Επειδη ολαα τα μαθηματα σας ειναι ολοκληρωμενα και αριστα και εγω ως Τοπογρ. Μηχανικος και Πολιτ.Μηχανικος εμαθα με σαφηνεια και πληρωτητα τα παντα απο τα μαθηματα ΔΕΝ σκοπευω να γινω ενεργειακος επιθεωρητης αλλα να δω την Ενεργειακη Κατηγορια σε 5 δικα μου Κτιρια που προκειται να πωλησω Το ξερω ειμαι παλιος Μηχανικος γιαυτο κανω αυτες τις διαδικαστικες ερωτησεις / να ξερετε οτι δουλευω 4 προγραματα Στατικων μελετων , στατικης επαρκειας και ενοσχυσης αρκετα πολυπλοκα μη με παρεξηγειτε για τις απλες αυτες ερωτησεις . Τοξερω οτι για σας κ. Καλλιακουδη ειναι κατι παραξενο και δεν εχετε χρονο να ασχοληθειτε για λιγο. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπον καποιον η καποια που κατεχει τη χρηση του αρχειου οπου δεν απαιτειται billdingcert (με αμοιβη φυσικα) να τον συναντησω γιαυτην την Ερωτηση προκειμενου να μου διευκρινισει αυτο που ζητω . Σας ζητω και σας παρακαλω να μου συστηεσετε εσεις που οπωσδηποτε ξερετε καποιο συναδελφο να δεχθει να τον ρωτησω να μη πανε αδικα τα οσα εμαθα απο σας

45 προβολές

Καλημέρα,

σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Λοιπόν, στο κινητό σας σας έχω στείλει το τηλ ενός εξαιρετικού συναδέλφου και ενεργειακού επιθεωρητή που έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια μας "Ενεργειακή Επιθεώρηση σε κτήριο".

Καλή συνέχεια

Μέλη

• Αγγελος Τελωνης
    Αγγελος Τελωνης
  • nikosantonounikosantonou
    nikosantonou
  • Μαρία Κοσιώρη
    Μαρία Κοσιώρη
  • Panagiota Petrouli
    Panagiota Petrouli
  • GeorgeBoutsikosGeorgeBoutsikos
    GeorgeBoutsikos

SavingEnergy.gr

Καλλιακούδη Κωνσταντίνα

Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.,M.sc.

Eνεργειακή επιθεωρήτρια Γ' τάξης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

T   2106043748

K   6937308213

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Μηχανολόγοι Μηχανικοί

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ - EΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγάμ. Μεταξά 20, Αθήνα

Ολυμπίας 7,Παλλήνη

Κανάρη 55, Αγία Παρασκεύη

Μηδείας 37, Νέα Ιωνία.

Athina Greece

• Facebook Social Icon
bottom of page